AUXILIA VALENCIA

A Auxília València, treballem per la inclusió cultural i social de les persones amb diversitat funcional

IMG-20220921-WA0012

QUIÉNES SOMOS

Asociación esencialmente de voluntariado

Sin ánimo de lucro, declarada de utilidad pública. Tiene como objetivo la inclusión social y cultural de las personas con diversidad funcional.

La teua opinió és molt important.
Ens ajudes responent aquesta enquesta?

Participacio-Ciutadana

QUÉ FEM

El nostre objectiu és secundar i acompanyar a les persones amb diversitat funcional en el desenvolupament de la seua autonomia personal i servir, al seu torn, de suport i respir a les famílies.

Sensibilització

Campanyes presencials i telemàtiques que tenen com a fi visibilitzar la realitat de les persones amb diversitat funcional així com promocionar el voluntariat

Formació

Cursos relacionats amb l'acció voluntària, Primers Auxilis i aspectes concrets per a un bon acompliment del suport/acompanyament a persones amb Diversitat Funcional i famílies.

Estades vacacionals

Espais de convivència, dins i fora de la Comunitat Valenciana, entre persones amb i sense diversitat funcional. Abril/maig – juliol/agost. Programa coordinat per l'equip professional i dut a terme per l'equip de voluntariat.

Suport individual

Acompanyament i assessorament a persones amb diversitat funcional i familiars. Aquest programa es duu a terme a través de l'equip professional secundat per l'equip de voluntariat.

Oci inclusiu

Activitats d'oci els caps de setmana per a persones amb i sense diversitat funcional. Programa quinzenal, coordinat per l'equip professional i dut a terme per l'equip de voluntariat.

Accessibilitat

AUXILIA forma part de la Comissió d'Accessibilitat de Cocemfe CV. A través de l'equip de voluntariat es treballa per l'eliminació de barreres.

FÒRUMS

Tens alguna cosa a dir? Aquest espai és per a tu.
Et proposem tres temes d'actualitat.

AULA

Aula Auxilia Valencia

Açi podreu realitzar els nostres cursos de formació sobre l'acció voluntària, Primers Auxilis i diversos temes relacionats amb les persones amb diversitat funcional.

¿Vols col·laborar amb nosaltres?

La teva ajuda és molt important. Pots contribuir de moltes maneres

para que AUXILIA continúe con su labor.

Esta web ha sido financiada por la Diputación de Valencia, dentro del Programa de «Fomento de la Participación Ciudadana, la transparencia y el acceso a la información pública”

També hi col·laboren:

Termes i condicions

Avís Legal

Política de privacitat

Política de cookies

Associació Auxilia Valencia

C. de la Pilota Valenciana, 2, 46018 Valencia

Tel. 963 82 44 49

valencia@auxilia.es

© Copyright 2022  Auxilia Valencia | Todos los derechos reservados