AUXILIA VALENCIA

 

Per la inclusió cultural i social de les persones amb diversitat funcional

Fes
voluntariat
Fes donació

AUXILIA VALÈNCIA és una associació essencialment de voluntariat, sense ànim de lucre, declarada d'utilitat pública que té com a objectiu la inclusió social i cultural de les persones amb diversitat funcional.

Coneix-nos
Aquesta web ha sigut finançada per la Diputació de València, dins del Programa de "Foment de la Participació Ciutadana, la transparència i l'accés a la informació pública.

També col·laboren

Què fem

El nostre objectiu és secundar i acompanyar a les persones amb diversitat funcional en el desenvolupament de la seua autonomia personal i servir, al seu torn, de suport i respir a les famílies. Informa't sobre els nostres programes:

Sensibilització

Campanyes presencials i telemàtiques que tenen com a fi visibilitzar la realitat de les persones amb diversitat funcional així com promocionar el voluntariat

Accedeix

Formación

Cursos relacionats amb l'acció voluntària, Primers Auxilis i aspectes concrets per a un bon acompliment del suport/acompanyament a persones amb Diversitat Funcional i famílies.

Accedeix

Estades vacacionals

Espais de convivència, dins i fora de la Comunitat Valenciana, entre persones amb i sense diversitat funcional. Abril/maig – juliol/agost. Programa coordinat per l'equip professional i dut a terme per l'equip de voluntariat.

Accedeix

Apoyo individual

Acompanyament i assessorament a persones amb diversitat funcional i familiars. Aquest programa es duu a terme a través de l'equip professional secundat per l'equip de voluntariat.

Accedeix

Oci inclusiu

Activitats d'oci els caps de setmana per a persones amb i sense diversitat funcional. Programa quinzenal, coordinat per l'equip professional i dut a terme per l'equip de voluntariat.

Accedeix

Accessibilitat

AUXILIA forma part de la Comissió d'Accessibilitat de Cocemfe CV. A través de l'equip de voluntariat es treballa per l'eliminació de barreres.

Accedeix

Si quieres ponernos cara, puedes buscarnos en redes sociales

Fòrums

¿Tienes algo que decir? Este espacio es para ti. Te proponemos tres temas de actualidad. Comenta, participa, hazte oír

AULA AUXILIA VALENCIA

Aquí podrás realizar nuestros cursos de formación sobre la acción voluntaria, Primeros Auxilios y diversos temas relacionados con las personas con diversidad funcional.

Accede al Aula