València Accessible

Un destí accessible per a tots ha de garantir l'accés en igualtat de condicions als espais físics, els mitjans de transport, la informació i comunicacions i a les instal·lacions dels destins”. Font: Organització Mundial de Turisme.

A pesar que València és una ciutat que aposta per l'accessibilitat i que ha millorat molt en els últims anys, encara queda molt per fer. Dia rere dia les persones amb mobilitat reduïda es troben en un laberint sense eixida per la carrers de la ciutat, com mostren aquestes fotografies, preses al Carrer Quart a l'altura del número 95, en la mateixa porta de la Parròquia San Miguel i Sant Sebastià. Les barreres impedeixen a aquestes persones i a moltes altres (persones amb carret de bebés, per exemple) desplaçar-se amb autonomia. 

Voreres estretes, falta de rampes, sòl mal asfaltat, foradades, vorades... En definitiva, elements d'arquitectura urbana que haurien de facilitar-nos el desplaçament per la ciutat i que en aquests casos es converteixen en traves perquè moltes persones puguen realitzar el seu dia a dia amb normalitat.

Coneixes alguna zona de València que continga elements no accessibles per a totes les persones? Explica'ns-ho!

Termes i condicions

Avís Legal

Política de privacitat

Política de cookies

Associació Auxilia Valencia

C. de la Pilota Valenciana, 2, 46018 Valencia

Tel. 963 82 44 49

valencia@auxilia.es

Xarxes socials

© Copyright 2022  Auxilia Valencia | Todos los derechos reservados