Auxília València és una de les delegacions de l'Associació Auxília, entitat nacional amb delegacions a Madrid, Barcelona, Sevilla, Múrcia, Monforte de Lemos, Lugo i Zamora.

El nostre equip de voluntariat

Son muchas las personas que han formado y forman parte de AUXILIA.

Personas con todo tipo de perfil y formación profesional, unidas por un mismo fin: apoyar a personas con diversidad funcional.

Junta directiva

rbt
MIGUEL SALVADOR
DELEGADO LOCAL
WhatsApp Image 2022-05-10 at 11.00.02 AM
PAULA MONTIANO GARCÍA
TESORERA Y COORD.
DE OCIO Y TIEMPO LIBRE
ENRIQUE BALLESTER BOSCA   SECRETARIO
rosa

ROSA ZABALLOS PONCE
  VOCAL

Equip d'atenció integral

rbt
MIGUEL SALVADOR
DELEGADO LOCAL
Logo_Auxilia_Icono

JUAN VICENTE AGUT AGUT
  COORD. DE ACCIÓN EXTERIOR (COMISIÓN DE ACCESIBILIDAD)

loli-nunez-carrasco
LOLI NUÑEZ CARRASCO   RESPONSABLE DE COMUNICACIÓN
1606306733661

LAURA MORÁN
  RESP. DE FORMACIÓN DEL VOLUNTARIADO

WhatsApp Image 2022-05-10 at 11.00.02 AM
PAULA MONTIANO GARCÍA
COORD. DE OCIO Y TIEMPO LIBRE

COORD. DE ATENCIÓN INTEGRAL

¿TE ANIMAS A SER EL PRÓXIMO?  

Nuestra historia

AUXILIA va nàixer a Espanya l'any 1952, heretant l'esperit de *AUXILIA França, creada en 1926. També va succeir així a Bèlgica en 1935, a Itàlia en 1950 i a Suïssa en 1984.

En 1952, a Barcelona, Pierre *Deffontaines va rebre en l'Institut Francés una carta de José Navarro, intern a la Ciutat Sanitària de *Terrasa. Patia tuberculosi i desitjava aprendre francés de manera gratuïta, ja que no disposava de mitjans per a pagar l'ensenyament.

No sols van atendre aquesta demanda, sinó que la van fer extensiva a les persones malaltes d'altres hospitals que volgueren rebre ensenyament gratuït per correu. Per a això, van buscar persones que col·laboraren voluntàriament, aportant els seus coneixements i dedicant part del seu temps. Així naix AUXILIA a Espanya, dedicant en un inici la seua activitat a l'Ensenyament per correu.

Es té constància que al març de 1972 Mdame. Deffontaines va visitar la llavors “zona de Llevant i Balears”, on va contactar amb gent a València que ja portava treballant en classes per correu des de finals de l'any anterior, encarregant a Antonio Aranda l'organització de l'equip de València com a primer Coordinador Local.

Així doncs, el curs 71/72 marcaria el començament de les activitats de l'associació a València. Des de llavors fins hui, diverses etapes han marcat la labor de AUXILIA VALÈNCIA.

Hui dia AUXILIA treballa amb persones adultes amb diversitat funcional amb alt grau de dependència i ofereix, a més, assessorament i suport als seus familiars. A través de programes que fomenten l'autonomia es persegueix la plena inclusió en la Societat de les persones beneficiàries, en la mesura i al ritme en què cadascuna pot i desitja.

¿Vols col·laborar amb nosaltres?

La teva ajuda és molt important. Pots contribuir de moltes maneres

per a que AUXILIA continue amb la seva labor

Termes i condicions

Avís Legal

Política de privacitat

Política de cookies

Associació Auxilia Valencia

C. de la Pilota Valenciana, 2, 46018 Valencia

Tel. 963 82 44 49

valencia@auxilia.es

© Copyright 2022  Auxilia Valencia | Todos los derechos reservados