Realitat afectiu sexual de les persones amb diversitat funcional

Abraçades, besos, frec de pell amb pell, afecte, tendresa, amor, plaer, sexe... Qui no desitja viure totes aquestes experiències?

 

Durant anys les persones amb diversitat funcional no han tingut veu ni vot en un tema tan important com aquest. Però hui dia la societat està canviant i comencem a sentir parlar de recursos com l'acompanyament íntim i eròtic (assistència sexual) i la figura d'acompanyant sexual.

Sobre això i altres coses té molt a dir l'Associació Sexualitat Funcional, dedicada a afavorir el desenvolupament sexual de totes les persones, la qual està col·laborant amb *AUXILIA en el programa de formació.

««És moment que les persones amb diversitat funcional aporten les seues realitats i les seues fantasies en la nostra cultura sexual. La seua aportació pot enriquir enormement l'imaginari col·lectiu, on persones amb diversitat funcional comparteixen les seues pròpies inquietuds, experiències i fantasies, podent inspirar tant les persones amb diversitat funcional que es veuen excloses sexualment com per a la resta de la societat que les sol considerar asexuades.

L'assistència sexual és un recurs vàlid per a moltes persones que viuen aquesta exclusió, però no és la panacea, ni tan sols es proposa com a substitutiu d'una vida sexual sana de totes les persones amb diversitat funcional. Les persones amb diversitat funcional són tan aptes per al contacte íntim i eròtic com qualsevol persona per més normativa que siga. El seu testimoniatge, molt poc visibilitzat, és necessari per a tota la societat. Ara és el moment i aquest és el lloc.««

Han colaborado en este texto:
Paula Montiano (Voluntaria de AUXILIA) | Charo Ricart y Dimitri Zorzos (profesionales en la Asociación Sexualidad Funcional)

Termes i condicions

Avís Legal

Política de privacitat

Política de cookies

Associació Auxilia Valencia

C. de la Pilota Valenciana, 2, 46018 Valencia

Tel. 963 82 44 49

valencia@auxilia.es

Xarxes socials

© Copyright 2022  Auxilia Valencia | Todos los derechos reservados